Bij de aankoop van een nieuwe woning komen een hoop zaken kijken, het even snel een woning aanschaffen zonder een gedegen advies kan veel risico's met zich meebrengen en kan leiden tot het kopen van de spreekwoordelijke "kat in de zak".

Daar het veelal gaat om één van de belangrijkste, zoniet belangrijkste aankoop in iemands leven, waarbij vaak emoties een grote rol spelen, raden wij u dan ook aan om u zich goed te oriënteren en op de hoogte te stellen van alls ins en outs van het kopen van een woning alvorens u zich op de woningmarkt begeeft en adviseren u dan ook u te laten begeleiden door een erkende NVM makelaar-taxateur.

Graag nodigen wij u uit tot een vrijblijvend en persoonlijk gesprek met één van onze makelaars waarin zij u uitvoerig onze werkwijze en zoekmogelijkheden zullen uitleggen.

Samengevat kunnen wij voor u het volgende betekenen.

  • Wij geven u een zo'n goed en duidelijk mogelijk beeld van de huidige marktsituatie zodat u weet of de wensen en plannen die u heeft voor de te kopen woning haalbaar zijn, waarbij wij u uiteraard eventuele alternatieven zullen aanreiken.
  • Wij maken met u samen een uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen zodat wij een goed beeld hebben van de door u gewenste woning. Zodoende krijgt u in principe alleen maar woningen aangeboden die zoveel mogelijk aan uw wensen voldoen. Op deze manier bespaart u gewoon veel van uw kostbare tijd.
  • Daar wij lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM, zijn wij aangesloten op een uniek huizen uitwisselingssysteem. Op deze manier kunnen wij het aanbod voor u op de voet volgen. U ontvangt dan ook zodoende direct per e-mail, fax of telefonische informatie over nieuw op de markt gekomen woningen van alle NVM-makelaars in de door u aangegeven regio. Daarnaast volgen wij voor u de door particulieren en andere vastgoed bedrijven aangeboden woningen. Op deze wijze mist u dus geen nieuwe door wie dan ook aangeboden woningen.
  • Indien er interessante en geschikte woningen op de markt voor u wordt aangeboden maken wij in overleg met u zo snel mogelijk een afspraak rechtstreeks met verkopers en/of hun makelaars.
  • Tijdens de bezichtigingen van woningen treden wij uitsluitend op voor uw belangen en inspecteren en bekijken de woning op zijn gebruiks- en/of verbouwingsmogelijkheden, bouwkundige staat en uiteraard geven wij u onze taxatie waarde.
  • Na een korte evaluatie na de bezichtiging over de woning adviseren wij u al dan niet een bouwkundige keuring te laten uitvoeren door een erkend en als betrouwbaar bekend staande instantie.
  • Indien u aangeeft de woning interessant te vinden doen wij onderzoek voor u naar de planologische plannen en bestemmingsplan eisen en regels, alsmede onderzoek naar mogelijke zakelijke rechten die op de woning rusten, zodat u vooraf bekend bent met alle relevante informatie van de woning.
  • Daarna kunnen wij, namens u en in overleg met u, de onderhandelingen voeren om tot een prijsvergelijk te komen met de voor u zo gunstige mogelijke voorwaarden.
  • Verder zullen wij ervoor zorgdragen dat de noodzakelijke stukken op tijd bij door u aan te wijzen notaris wordt bezorgd, zodat de notaris tijdig de transactie verder kan afwikkelen.

Onze werkwijze om uw woning zo gunstig moeilijk te verkopen...

De medewerkers van P.A.G.O. Adviesgroep staan graag voor u klaar.