Uw Hypotheek regelen via P.A.G.O. Adviesgroep ?

Een hypotheek afsluiten is een zeer belangrijke beslissing in iemands leven. Een hypotheek wordt aangegaan voor een periode van 30 en soms zelfs 40 jaar! Het is dus zeer belangrijk om net zoals u bij het kopen van een woning de verschillende aangeboden woningen met elkaar vergelijkt, zodat u precies weet welke woning het beste bij u past, dit ook met de verschillende aangeboden hypotheekproducten te doen.

De voorwaarden en tarieven van de vele banken en geldverstrekkers lopen namelijk enorm uiteen en op de markt worden honderden verschillende hypotheekproducten aangeboden. Wij realiseren ons dan ook dat u door de vele bomen het bos vaak niet meer ziet. Daar wij vinden dat financieel advies een specialisatie is waar niet te licht over moet worden gedacht zijn wij een samenwerking met een allround financieel adviseur aangegaan, zodat wij u ook op het hypotheekvlak uitstekend van dienst kunnen zijn.

Deze financieel adviseur geeft advies vanuit een onafhankelijke positie en zal u bij het zoeken naar de juiste hypotheekkeuze persoonlijk begeleiden. U profiteert van zijn kennis en knowhow die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd en kan u tevens adviseren op het gebied van alle soorten pensioenen en verzekeringen. Hij houdt daarbij een vinger aan de pols bij de vele veranderingen en wijzigingen die gepaard gaan met deze producten, zodat zijn kennis up to date blijft en u uiteindelijk de juiste beslissing neemt.